Řepín – Záryby 0:6 (0:3)

Domácí k zápasu nastupovali po vysoké prohře 7:0 na hřišti vedoucích Kosmonos. To hosté ze Záryb mohli přijet uvolněně – na jaře hrají výborně a v minulém kole si poradili 4:0 s Lužcem. první gól na sebe nenechal dlouho čekat a přinesla ho už 7. minuta zápasu: Krásný centr od T. Vytlačila dolétl až na zadní tyč, kde byl připravený Voštia a lafatovským hlavo-ramenem nedal brankáři Svatošovi šanci. 0:1. V 11. minutě už to bylo o dvě branky a prsty v tom měl opět T. Vytlačil. Ten unikl domácí obraně a načapal gólmana technickou střelou z dálky. 0:2. Třetí branka padla po rychlém brejku Záryb taženém Krulichem – ten se nejdříve snažil prostrčit balón na rozběhnutého Voštiara, domácí ale pokus zablokovali a míč se dostal zpět k hostujícímu kapitánovi. Ten si tak vybral druhou stranu, kde byl rozjetý D. Vytlačil, který vystřelil, gólman balón vyrazil před sebe a jeho bratr míč doklepl do sítě. Po třech pěkných gólech tak Záryby vedly v Řepíně jednoznačně 0:3.

Ani po přestávce hosté nehodlali polevit v nastoleném tempu a v 56. minutě opět navýšili svůj náskok. Po pěkné akci ve středu hřiště se dostal T. Vytlačil ke střele z vápna, gólman míč vyrazil a Krulich z voleje vrátil na místo určení. 0:4. To už bylo v plném proudu střídání na obou stranách, převahu Záryb ale ani toto rozkouskování hry nerozbilo. Také pátá branka padla po nádherné kombinaci ve středu hřiště, na jejímž konci se ocitl Voštiar, který běžel sám na brankáře a nekompromisně uklidil k tyči. 0:5. Hosté ale stále neměli dost a vrchol zmaru pro Řepínské přišel v 78. minutě, kdy byl střídající Šťastný podražen brankářem Svatošem a kopala se penalta. Tu Krulich po vzoru Johana Cruyffa rozehrál na nabíhajícího Voštiara a pomohl mu tak zkompletovat hattrick. Při gólovém pokusu ještě předvedl nepěkný zákrok na nohu střílejícího hráče frustrovaný Svatoš a po červené kartě byl vyloučen ze hry.

góly: 7. P. Voštiar , 11. T. Vytlačil , 25. T. Vytlačil , 56. D. Krulich , 65. P. Voštiar , 78. P. Voštiar

Příspěvek byl publikován v rubrice Zápasy a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>