Velim – Záryby 1:0 np

Velim – Ve hře jim to občas skřípalo, všechny ataky Záryb ale fotbalisté Velimi přestáli a nakonec po bezbrankovém stavu vyhráli v dalším kole I. A třídy 5:4 na pen.

Z utkání I. A třídy Velim - Záryby (0:0, PK 5:4).

„Dva body pro nás mají cenu zlata. Soupeř byl velice nepříjemný a houževnatý a měli jsme s ním velké starosti. Možná jsme si ty dva body ani nezasloužili. Ale na druhou stranu my jsme měli tři velké šance, hosté asi dvě. Byla to velká bitva,“ přiznal trenér Vladimír Malinovský.

Dvacet minut ve druhém poločase měli hosté jasně navrch a s Velimí to nevypadalo moc dobře. Pak se jí povedly dvě dobré akce a hru vyrovnala.

„Nedařila se nám kombinace, nemohli jsme se dostat do tempa a obrana měla co dělat, aby všechny ataky soupeře ustála. Povedlo se i díky výbornému Svobodovi. Tentokrát zaslouží pochvalu všichni hráči, kteří hráli v obraně a gólman,“ dodal Malinovský.
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/velim-slavila-po-penaltach-20180408.html

Příspěvek byl publikován v rubrice Zápasy a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>