Záryby – Lysá n/L 5:1

Čekali hodně těžký zápas a to se také potvrdilo. Fotbalisté lyského Slovanu v dalším pokračování krajské I.A třídy prohráli na půdě Záryb, kde dostali pět branek. Sami skórovali jen jednou a to už bylo za rozhodnutého stavu.

Záryby – Lysá 5:1

„Inkasovali jsme hned v úvodu hodně lacinou branku, kdy Rathouský vyběhl a jeho nepovedený odkop do autu nakopl domácí hráč přímo do branky,“ popisoval první důležitý okamžik zápasu hrající trenér hostujícího mužstva Václav Sosnovský. „Hra byla vyrovnaná, ale domácí nás vyškolili rychlými brejky, po kterých dali všechny zbylé branky. Druhou ránu nám zasadili ve čtyřiačtyřicáté minutě. A dvěma slepenými góly hned po pauze rozhodli zápas,“ vyprávěl lyský kormidelník. „Nám se podařilo korigovat skóre v závěru utkání, kdy se trefil z přímého kopu Brabec. Výhra domácích je spravedlivá, ale pro nás až příliš krutá. Nepředvedli jsme tak špatný výkon,“ nedělal z vysoké porážky tragédii Sosnovský a pochválil soupeř. „Musím vyzvednout přechod do útoku Záryb, ten mají opravdu vynikající a my jsme si s ním nedokázali poradit,“ přiznal zklamaně trenér Lysé.

Branky: 4. a 44. Voštiar, 51. a 72. Vytlačil, 52. Krulich – 81. Brabec. Rozhodčí: Garaja. ŽK: 3:1. Diváci: 120. Poločas: 2:0.
Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal_region/porazka-je-pro-nas-prilis-kruta-smutnil-sosnovsky-20180415.html

 

 
Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal_region/porazka-je-pro-nas-prilis-kruta-smutnil-sosnovsky-20180415.html

Příspěvek byl publikován v rubrice Zápasy a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>