Záryby-Vyšehořovice 4:2 (1:1)

Góly-Krulich-2,F.Valentin,Mikšovský

Sestava Záryb v prvním poločase:Šulc-Urban,Šašek,Mikšovský,Hallík-Tesař,Strýček,Krulich,D.Vytlačil-Voštiar,F.Valentin

Druhý poločas:Šulc-46´Formánek,Šašek,Mikšovský,Halík-Tesař,Strýček,Krulich,D.Vytlačil-Voštiar,F.Valentin

Na toto utkání jsme jeli pouze s dvanácti hráči, protože někteří jeli s naší rezervou odehrát pohár do Vehlovic a další se ze zápasu omluvili nebo jsou zraněni. Nervózní zápas jsme zaslouženě vyhráli. Hned od začátku utkání jsme se dostávali před soupeřovu branku, kde jsme si vytvářeli dost šancí na vstřelení branek. Soupeř ale taky nehrál špatně. Využíval našeho špatného rozehrávání uprostřed hřiště a chodil do rychlých brejků. Naši obranní hráči nestíhali soupeře a dvakrát krát řešili situace v šestnáctce tak, že udělali fauly a soupeř střílel 2 pokutové kopy. Jeden proměnil a druhý vysoko přestřelil. Ve druhém poločase jsme zlepšili kombinaci, začala se projevovat i lepší fyzická připravenost našich hráčů a tak jsme navýšili skóre o další pěkné branky.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zimní turnaj Kyje 2015 a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>