ZÁPAS ZÁRYBY-JIRNY 0:6 (0:4)

Sestava Záryb v prvním poločase-Šulc-Urban,Šašek,Mikšovský,Hallík-Tesař,35´D.Vytlačil,Krulich,Mareček-Voštiar,T.Vytlačil,F.Valentin

Druhý poločas-Šulc-46´D.Vytlačil,Šašek,Mikšovský,Formánek-Kotek,Mareček,55´Reisinger Ml.,Krulich,Schutz-Voštiar,T.Vytlačil,80´Reisinger St.

Zápas s týmem z třetí ligy se od začátku vyvíjel jednoznačně ve prospěch Jiren. Záryby zaostávali ve všech činnostech. Největší problémy měli Záryby s plněním taktických úkolů. 3 góly obdrželi po rychlých protiútocích soupeře, kdy po ztrátě při jednoduché přihrávce jsme nepokryli prostor ani hráče v něm a soupeř toho využil a potrestal nás brankami po centrech ze stran. Za špatnou hru může taky velmi zlý pohyb útočníků, kteří se málo nabízeli a když dostali míč tak začali sólovat do plný obrany a tak ztráceli jak míče tak sílu. Špatná a nepřesná byla taky rozehrávka  od našich obránců a záložníků. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Zimní turnaj Kyje 2015 a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>