Dobrovice „B“ – Záryby 4:5

V uplynulém týdnu Záryby odehráli dva zápasy. První ve středu s Dobrovicemi posílenými 5 hráči z a-týmu Dobrovic, kteří hrají divizi. Zápas bohatý na góly skončil výhrou Záryb 5:4(1:1).

Sestava Záryb v prvním poločase: Benda(Gólman Kyjí)-Formánek,Šašek,Halík,D.Vytlačil-Urban,Mareček,Krulich,Schutz-T.Vytlačil,Voštiar

ve druhém poločase nastoupili:Benda-Formánek,Šašek,Halík,D.Vytlačil-45´Babovák,Mareček,Krulich,60´Školák-T.Vytlačil,70´Raisinger St.

Góly:T.Vytlačil-2,Školák-2,Reisinger St.

Zápas velmi dobré úrovně jsme začali dobře, vytvořili jsme si několik dobrých příležitostí a po jedné z nich. po individuální akci Krulicha a přesném centru zakončil hlavou T.Vytlačil 1:0. Do půle jsme mohli vést 2:0,  ale Voštiar dobrou šanci zahodil a hned z následného protiútoku soupeř srovnal skóre. Ve 2.poločase se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, ale v závěru po střídaní Školáka jsme vstřelili 2 góly a tím rozhodli o našem vítězství.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Zimní turnaj Kyje 2015 a jeho autorem je spravce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>